Aston Construction

Az Aston Tűzvédelem fő célkitűzése a tűz elleni védekezés és megelőzés, amely folyamán aktív tűzvédelmi rendszereket, oltóberendezések tervezését, kivitelezését, karbantartását végezzük. A berendezések közül a sprinkler oltórendszerek, gázzal oltó berendezések, AF-X aeroszolos oltóberendezések is a tevékenységi körbe tartozó rendszerek. Központunk Szigetszentmiklóson található, de egész ország területén aktívan tevékenykedünk, valamint határon túl is végzünk kivitelezést.

Vállalatunk életében kiemelt szerepet kap környezetünk védelme és a társadalmi szolidaritás is, melyre felhívjuk partnereink figyelmét is. A fenntarthatóság érdekében vállalatunk gépjárműparkját folyamatosan megújítjuk. Dízel autóinkat modern benzines és hybrid hajtású járművekre cseréltük a kisebb környezeti szennyezés érdekében, valamint rövid távú terveink között szerepel egy teljesen elektromos hajtású gépjármű beszerzése is. Kisteher gépjármű parkunk megújítása is folyamatban van.

Szakértő az aktív és passzív tűzvédelemben

Tűzvédelmi divíziónk idővel bővítette a szolgáltatások körét. Az eddigi aktív tűzvédelmi megoldások: sprinkler, tűzcsap hálózat, gázzal oltó, egyéb tűzvédelmi berendezések tervezése, kivitelezése és karbantartása továbbra is a cég fő tevékenységét képezi, de emellett passzív tűzvédelmi megoldásokat is szállítunk megrendelőink részére. A passzív tűzvédelmi szolgáltatásunk kiterjed, gépészeti és egyéb fal és födémáttörések tűzvédelmi lezárására, légtechnikai elemek, légcsatornák tűzvédelmi burkolására, illetve tűz gátló bevonatok felhordására.

A feladatok elvégzésére képzett, és gyakorlott saját  alkalmazotti létszámunk áll rendelkezésükre.

Technológiai folyamatok során az OTSZ és az MSZ EN 12845/2015 ; MSZ EN 1366-1:2000, MSZ EN 1366-2:2000, MSZ EN 1366-3:2009 szabvány előírásait és a szakhatósági követelményeket szigorúan betartva biztosítjuk a folyamatos magas minőséget. 

Szakembereink az ország teljes területén állnak az Önök szolgálatára! Az előzetes felmérést díjtalanul elvégezzük.

 

Munkatársaink

BALÁZS LÁSZLÓ
divízió vezető  

A cég vezetésén túl az ajánlatok készítéséért, a projektek lebonyolításáért felel.

SZILAS GYÖRGY
ügyvezető

HOSSZÚ LÁSZLÓ
divízió vezető

A cég vezetésén túl a vállalat gazdasági irányítása, valamint a karbantartási feladatok koordinálása a feladata.

PÁPAI JÓZSEF
projektvezető

A tűzvédelmi projektek vezetése, tűzvédelmi szakmérnökként a felelős műszaki vezetője a cégnek.

BENKE BALÁZS
karbantartási vezető

Feladata a karbantartási tevékenységünk koordinálása és a karbantartáshoz kapcsolódó „after sales” tevékenység az ajánlatadástól a megvalósításig

TÖRÖK ALEXANDRA
asszisztens

Feladata a céges adminisztráció működtetése. Kimenő, bejövő számlázás előkészítése.
Ügyfél és beszállítói kapcsolattartás.

MÉSZÁROS ZSOLT
projektvezető

Feladata a tűzvédelmi projektek vezetése és koordinálása.

TEJFALUSSY LÁSZLÓ
logisztikai és beszerzési munkatárs

KREBSZ ZOLTÁN
szervízmérnök, tűzvédelmi tervező

Szerelő csapatunk, a helyszíni kivitelezéseink kulcsemberei.